• 2024 04 23

A kedvenc salakról irány a kevésbé ismert füves pálya

A legjobb magyar teniszező Bondár Anna Wimbledonra készül

Az egyesben a nyitókörben a cseh Petra Kvitovával szemben alulmaradó Bondár Anna honlapunknak elmondta: egyéniben nem volt szerencsés a sorsolása, ráadásul vállsérülése miatt kérdéses volt a játéka a Roland Garroson, ám a páros előtt néhány napot tudott pihenni, gyógyulni, így ott a probléma már nem hátráltatta.

Nagyon örülök, hogy a legjobb nyolcig sikerült eljutnunk úgy, hogy most játszottunk először együtt a belga partneremmel” – emelte ki a világranglistán egyesben 61. helyezett magyar játékos, aki a belga Greet Minnennel a negyeddöntőben búcsúzott a női párosok versenyében Párizsban, miután három játszmában kikaptak a végül a döntőben alulmaradó Cori Gauff, Jessica Pegula amerikai kettőstől.

A 24 éves magyar teniszezőre rövid pihenő vár, legközelebb már füvön fog versenyezni, méghozzá a jövő héten Németországban. A hajdúszoboszlóiak versenyzője elárulta: sokat jelentett számára edzője, Kuhárszky Zoltán helyszíni segítsége a francia nemzetközi bajnokságon és nagyon büszke arra, hogy mind egyéniben, mind pedig párosban a legjobb 100 között van.