• 2024 03 29

Az európai porondot célozta meg a Paks

Ifj. Haraszti Zsolt szerint megérett csapata a sikerre

Honlapunknak Ifjabb Haraszti Zsolt nyilatkozott, aki szerint a Paks megnyerheti a kupadöntőt, amivel újra kijutna a nemzetközi kupaporondra, ahol 2012 nyarán egyszer már helyt állt.

A Ferencváros és a Paks vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov és Bognár György, valamint a két csapat egy-egy játékosa, Dibusz Dénes és Böde Dániel jó hangulatú sajtótájékoztatót tartott a szerdai Magyar Kupa-döntő felvezetéseként. A Ferencváros vezetőedzője, Csercseszov mester szerint bárhol is edzősködött vagy játszott eddig a világon, a kupadöntő mindenhol futballünnep volt.

Szeretnénk ezt mi is ennek megfelelően megünnepelni, sikeresen játszani, de tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. A felkészülés rendben zajlik, meglátjuk, mit hoznak az elkövetkező napok. Szeretnénk a legjobb tudásunk szerint kiállni. Örülök, hogy már több mint harmincezren biztosan ott lesznek a lelátón, remélem, még azért pár ezren jönnek, mert szerintem nagyon jó mérkőzést láthatunk szerdán.”

A szakember jó kedvében volt, többször is tett tréfás megjegyzéseket a sajtóeseményen.

Ahogy látom, ez a kupa elég nehéz, megnyerni is az. Ráadásul nemsokára karácsony, biztosan mindenkinek szép ajándék lenne...”

A Paks trénere, Bognár György kiemelte: a döntő nem ugyanaz, mint egy szokásos kupameccs.