• 2024 03 01

Győzött az éllovas Kisvárda Felcsúton

Egy helyzet bement

A listavezető Kisvárda 1-0-ra győzött a Puskás Akadémia FC otthonában vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában, ezzel megerősítette vezető helyét a tabellán.

Kiegyenlített játékot hozott a listavezető felcsúti vendégjátékának első negyedórája, aztán rákapcsoltak a csapatok és felváltva veszélyeztették egymás kapuját. A Kisvárda állt közelebb a gólhoz, és a szünet előtt meg is szerezte a vezetést: egy védelmi hiba után Claudiu Bumba volt eredményes.
Félidőben hármat cserélt a Puskás Akadémia, mégis a vendégeknek volt több lehetőségük. A végéhez közeledve a felcsútiak mindent elkövettek az egyenlítés érdekében, de sok hiba csúszott a játékukba. A Kisvárda mindvégig stabilan védekezett és begyűjtötte a három bajnoki pontot.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Puskás Akadémia FC - Kisvárda Master Good 0-1 (0-1)

Pancho Aréna v.: Farkas Á.
gólszerző: Bumba (42.)
sárga lap: Deutsch L. (38.), illetve Ötvös (30.), Simovic (37.), Bumba (72.)

Puskás Akadémia: Tóth B. - Szolnoki, Stronati, Spandler, Deutsch L. (Gera D., a szünetben) - Favorov (Csirmaz, 79.), van Nieff (Komáromi, a szünetben) - Plsek, Baluta (Corbu, 66.), Nagy Zs. - Puljic (Géresi, a szünetben)

Kisvárda: Dombó - Melnyik, Cirkovic, Prenga, Leoni - Ötvös (Zlicic, 68.), Simovic, Karabeljov (Lucas, 81.) - Bumba, Navrátil (Camaj, 75.) - Mesanovic