• 2024 04 24

Horváth és Waltner marad

A Budapest Honvéd és a Zalaegerszeg is szerződést hosszabbított vezetőedzőjével

A kiesés elleni harcot sikerrel vevő Budapest Honvéd és Zalaegerszeg meghosszabbította szerződését a bennmaradást elérő szakvezetőjével.

„A következő szezonban is Horváth Ferenc marad a Budapest Honvéd FC vezetőedzője. Feri nehéz helyzetben vette át az együttest, de teljesítette, amit vállalt: bent tartotta a csapatot az NB I-ben! Nem volt könnyű, csakúgy mint az egész szezonunk. A jelenlegi legfontosabb célt elértük és végre nyáron elindulhat egy olyan szezon, amit ugyanazzal az edzővel kezdünk, mint akivel befejeztük az előzőt. Értékelni fogjuk az elmúlt időszakot, ennek megfelelően lesznek változások a játékoskeretben is” – mondta Kun Gábor ügyvezető a kispesti klub honlapján.

„Egyelőre le kell ülepednie az egész dolognak, át kell gondolni, hogy a játékosok közül ki az, aki a speciális helyzet miatt teljesített gyengébben, vagy ki az, aki azért, mert nem ütötte meg a mércét - eképpen vélekedett az érintett ugyanott, aki hozzátette, nagyon jól érzi magát Kispesten. – Értékelni kell ezt az időszakot, hogy még véletlenül se történhessen meg még egyszer az, amit most átéltünk. Mindig is azt gondoltam, hogy az embernek szüksége van a gyökereire, főleg nekem, aki elég sokat utazott életében és elég sok helyen megfordult. Úgy érzem, hogy jó helyen vagyok, meg tudok tenni mindent azért, hogy ez a klub sikeres legyen. Ésszel és szívvel is.”

Szerződéshosszabbítással hálálta meg vezetőedzőjének csapata bennmaradást segítő munkáját a ZTE is, amely 1+1 éves szerződést kötött Waltner Róberttel. „Nagyon boldog vagyok, hogy folytathatom az elkezdett munkát. Szeretnék bizonyítani és további sikereket elérni a szeretett csapatommal.” - mondta a szakvezető a bejelentés után.