• 2024 04 17

Nézők előtt rendezik a budapesti négyes döntőt

Bajnokok Ligája Final Four: félházzal

Nézők előtt rendezik jövő hétvégén a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjét, amelyben a címvédő Győri Audi ETO KC is érdekelt.

A magyar szövetség (MKSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint az Európai Kézilabda Szövetséggel való tárgyalást követően lehetnek majd nézők a női kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourján.

A döntés értelmében a Papp László Budapest Sportarénában a teljes befogadóképesség felét használhatják ki. A jogszabályok értelmében a magyar, illetve a Magyarország által elfogadott védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be a csarnokba, korhatárra való tekintet nélkül, tehát kiskorúak abban az esetben lehetnek jelen a négyes döntőben, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

Kötelező lesz a maszkhasználat, étel- és italfogyasztás a nézőtéren nem engedélyezett, a folyosókon viszont igen.
A jegyárusítás kedden délután kezdődik, a szervező MKSZ péntekig tart fenn belépőket a három külföldi csapat, a francia Brest Bretagne, a norvég Vipers Kristiansand és az orosz CSZKA Moszkva szurkolói számára, amennyiben addig lehetségessé válik az adott országok védettségi igazolásával a belépés a négyes döntőre.


A torna programja:
május 29., szombat:
elődöntők:
Győri Audi ETO-Brest Bretagne (francia) 15.15
Vipers Kristiansand (norvég)-CSZKA Moszkva (orosz) 18.00
május 30., vasárnap:
helyosztók:
a 3. helyért 15.15
döntő 18.00