• 2024 04 24

Mindenkinek jó döntetlen Zalaegerszegen

Gól nélkül zárult a ZTE-Kisvárda mérkőzés

A házigazda Zalaegerszeg gól nélküli döntetlent játszott a Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának szombati játéknapján, ezzel bebiztosította bennmaradását az élvonalban.

A Zalaegerszeg utolsó előtti hazai meccsén már voltak nézők "feketén", ezúttal legálisan is bemehettenk ezren a ZTE Arénába. Azonban igazán a meccsre járás öröme mellett a házigazdák bentmaradásának örülhettek csak a drukkerek. Hiszen egy mindenkinek jó döntetlennel végződött a találkozó. Az edzőváltás után Waltber Róberttel nagyot hajrázott a ZTE, amelynek ez az egy pont elég volt, hogy sikeresen zárja az idényt.

A Kisvárda ugyan már nem érhette el a negyedik helyet, de Supka Attila lett az első edző a keleti végen, aki végigvihetett egy szezont a csapatnál és már idejekorán biztosította, hogy csapata jövőre is elő osztályú legyen.

Így az utolsó forduló már mind a két csapatnak tét nélküli lesz. 

OTP Bank Liga, 32. forduló:
Zalaegerszeg-Kisvárda Master Good 0-0

ZTE Aréna, 1000 néző, v.: Bognár
sárga lap: Hej (88.)

ZTE FC: Demjén - Szépe (Németh E., 86.), Kálnoki-Kis, Bobál D., Gergényi - Favorov (Kovács B., 88.), Sankovic - Szánthó, Koszta (Tajti, a szünetben), Könyves (Babati, a szünetben) - Futács (Zimonyi, 62.)

Kisvárda: Dombó - Hej, Cirkovic, Kravcsenko, Leoni - Melnyik, Karabeljov (Zlicic, 76.) - Ötvös (Navratil, a szünetben), Bumba, Sassá (Camaj, 68.) - Viana (Jelena, 68.)

Fotó: ZTE FC