• 2024 04 25

"A becsületünkért játszunk a hátralévő két bajnoki fordulóban"

Pacsi Bálint lett ideiglenesen a Budafok edzője

A hátralévő két fordulóban Pacsi Bálint irányítja a már kiesett Budafoki MTE csapatát a labdarúgó OTP Bank Ligában.

Csizmadia Csaba vasarnap este mondott le, miután csapata a Budafoki MTE hazai pályán 9-2-es vereséget szenvedett a Pakstól és a Honvéd döntetlenje után eldőlt, hogy a gárda biztosan kiesik az élvonalból. 

A klub keddi közleménye szerint a megbízott vezetőedzőt Pacsi Bálintot a jelenlegi szakmai stáb tagjai, köztük Suth Balázs pályaedző, Nagy Gábor kapusedző és Balogh Barna erőnléti edző segíti.

A Budafok vasárnap a bennmaradásért küzdő Budapest Honvédot fogadja, majd egy héttel később Felcsúton, a második helyen álló Puskás Akadémia otthonában zárja az idényt.

A megbízott vezetőedző a csapat holapjának így nyilatkozott: "A mostani nehéz helyzetben is megtiszteltetésnek tartom, hogy egy ilyen nagy múltú klub megbízott vezetőedzője lehetek. Az elmúlt négy hétben, amióta Budafokon dolgozom, láttam, hogy milyen erőfeszítéseket tett Csizmadia Csaba, a szakmai stáb, illetve az egész csapat azért, hogy sikeresek legyünk. Az elmúlt időszak eredményei, történései mindannyiunkat megviseltek, de talpra kell állnunk, mert a becsületünkért játszunk a hátralévő két bajnoki fordulóban. Vasárnap, a Honvéd ellen már bizonyíthatjuk, hogy sokkal többre vagyunk képesek annál, amit a legutóbbi mérkőzéseken mutattunk" 

(Fotó: Budafoki MTE)