• 2024 03 29

Szabics Imre hivatalosan is bemutatkozott Székesfehérváron

A Fradi konkurensei lennének

Hivatalos sajtótájékoztató keretében bemutatkozott a MOL Fehérvár új vezetőedzője Szabics Imre és edző stábja azaz Juhász Roland és Thorgelle Sándor.

Szabics Imre megkezdte a munkát Székesfehérváron. A MOL Fehérvár FC stábja sajtótájékoztató keretében mutatkozott be pénteken, de az osztrák válogatott másodedzői posztját a Vidiért feladó Szabics már csütörtök óta vezeti az edzéseket Juhász Rolanddal és Thorgelle Sándorral. Egyelőre a Kisvárda elleni hétvégi bajnoki megnyerése a cél, de a vezetőedző elmondta, hogy nyártól a Fradi konkurenciája akarnak lenni, három éven belül pedig bajnokcsapatot akar építeni a MOL Fehérvár FC-ből. Elmondása szerint reálisan nyártól lehet igazán ütőképes csapatuk. 

A rövid távú tervek közt az szerepel, hogy idén behozva nyolc pontos lemaradásukat a Puskás Akadémia FC-vel szemben megszerzik a bajnoki ezüstöt és be akarják gyűjteni a kupagyőzelmet is.

 A tréner elmondta várhatóan Torghelle felel majd a támadójátékért, Juhász a védekezésért, ő pedig összefogja az egészet, mint ahogy övé a végső döntés minden kérdésben, de ki fogja kérni segítői véleményét is. Szabics Imre szerződése 2024. június 30-áig szól.