• 2024 04 27

Gól nélküli döntetlen Kisvárdán

Gyakorlatilag helyzet nélkül játszotta végig a mérkőzést a címvédő

A címvédő és éllovas Ferencváros 0-0-s döntetlen játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján, így egyelőre nem szerezte meg újabb bajnoki címét.

Hiába volt mezőnyfölényben a Ferencváros nem tudott helyzetet kialakítani a hazaiak kapuja előtt, a Kisvárda azonban foglalkoztatta Bogdán Ádámot, kellett is védenie a nemzetközi szinten már jegyzett, de a hazai bajnokságban először védő kapusnak. Sőt a második félidőben be is vették a Fradi kapuját a piros mezesek, ám szabálytalanság miatt Pintér játékvezető érvénytelenítette a gólt. A vendégek továbbra sem bírtak a masszív hazai védelemmel, csak rendkívül jó helyzetkihasználással tudtak volna győzni, ha a kevés lehetőségükből gólra váltottak volna egyet. Mivel nem így történt, tovább kell várniuk a bajnoki cím megszerzésére.

OTP Bank Liga, 29. forduló:
Kisvárda Master Good-Ferencvárosi TC 0-0
Várkerti Stadion, zárt kapus, v.: Pintér
sárga lap: Himics (36.), Cirkovic (53.), Karabeljov (91.)

Kisvárda Master Good: Dombó - Hej, Kravcsenko, Cirkovic, Leoni - Melnyik, Karabeljov - Bumba (Kovácsréti, 92.), Zlicic (Viana, 66.), Camaj (Sassá, 66.) - Himics (Jelena, 43.)

Ferencvárosi TC: Bogdán - Wingo, Blazic, Dvali, Heister (Civic, 75.) - Somália (Vécsei, 89.), Sigér (Tokmac, a szünetben), Laidouni - Zubkov (Mak, 75.), Boli, Uzuni (Isael, 75.)

(Fotó: MTI)