• 2024 04 25

Knezevic gólja döntött

Győzött a PAFC Kisvárdán

A Puskás Akadémia újra győzött és ezzel tartja második helyét a tabellán a bajnokságban.

Josip Knežević utólag ünnepelte meg 100. meccsét PAFC mezben. Hiszen a 101-en, majd a 102-en is gólt lőtt a felcsúti légiós. De amíg a hétvégén a Honvéd ellen a gólja még a döntetlenhez sem volt elegendő, ezúttal győzelmet ért a találata. A Kisvárda a szezon elején úgy tűnt, hogy a nemzetközi kupaindulásért küzdhet majd, azonban most már nem előre, hanem visszafelé kell néznie a legkeletibb első osztályú klubnak. Supka Attila csapata zsinórban harmadik vereségét szenvedte el és most már ki kellene jönnie a negatív spirálból, mert a keddi veresge után már csak hat pont választja el a 11. helytől. Persze javítani vasárnap lehet. Éppen egy szintén a kiesés elől küzdő együttes, a Budapest Honvéd ellen.

OTP Bank Liga, 24. forduló: Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)
Kisvárda, zárt kapuk mögött, v: Bogár
gólszerző: Knezevic (39.)
sárga lap: Viana (9.), Prenga (70.), illetve Spandler (55.)

Kisvárda: Minca - Melnyik, Ene, Prenga, Zlicic - Hej (Leoni, 76.), Ötvös - Navratil (Sassá, 64.), Karabeljov (Camaj, 77.), Kovácsréti (Bumba, 64.) - Viana (Horváth Z., 68.)

Puskás Akadémia: Tóth B. - Spandler, Nunes, Meissner, Deutsch - Van Nieff, Urblik - Slagveer, Knezevic (Corbu, 78.), Komáromi (Kiss T., 65.) - Mance (Plsek, 84.)