• 2024 04 19

Újabb igazolások Veszprémben

Négy új játékos érkezik nyártól a Telekomhoz

Négy új játékossal erősödik a Telekom Veszprém kézilabdacsapata: jövő nyáron csatlakozik a kerethez a francia születésű szerb Dragan Pechmalbec, az egyiptomi Jehia el-Dera, a fehérorosz Mikita Vailupau és ugyancsak akkortól él a szerződése a magyar utánpótlás egyik legnagyobb tehetségének, Fazekas Gergőnek - jelentette be a klub sportigazgatója hétfőn Veszprémben.

Nyáron hároméve projektbe kezdtek Veszprémben, amelynek első lépése a Momir Ilic-Gulyás Péter edzőpáros alkalmazása volt. A duó kiérdemelte a bizalmat és a bakonyi csapatépítés újabb lépéssel folytatódott, ugyanis hétfőn négy új igazolást jelentették be. A francia születésű szerb Dragan Pechmalbec, az egyiptomi Jehia el-Dera, a fehérorosz Mikita Vailupau mellett a korábbi veszprém kapus Fazakas Nándor fia Fazekas Gergő lesz a Telekom Veszprém játékosa. Mindannyiuk szerződése nyártól lép érvénybe, igaz a legfiatalabb szerzemény egyelőre csak kölcsönben szerepel majd BL-csapatoknál. Rajtuk kívül a jobbszélső Gasper Marguc két évet hosszabbított. Az erősítés célja mi más lenne, mint megszerezni a hőn áhított Bajnokok Ligája trófeát, amelyet még sohasem sikerült elhódítania a Veszprémnek.

 

A távoli jövő előtt persze itt van a közeli, hiszen vasárnap bajnoki rangadót rendeznek Veszprémbe, ahová a címvédő Szeged látogat majd.