• 2024 04 20

Orbannal teljes a válogatott kerete

Szombaton következik az albánok elleni meccs

Teljessé vált a magyar labdarúgó-válogatott kerete, miután csütörtökön Willi Orbán és megérkezett a csapathoz - erről az MLSZ Twitter-oldalán számolt be.

Wili Orbán is a megérkezett a válogatotthoz, vele pedig már teljes a keret. A nemzeti csapat szombaton fogadja a Puskás Arénában Albániát a világbajnoki selejtező 7. körében. A tét pedig nem kicsi, hiszen a mieinknek mindenképpen győznie kell riválisa ellen, miután Elbasanban Albánia nyert 1-0-ra. A két csapat közül, aki szombaton nyer, annak még elérhető lesz a pótselejtezőt érő csoport második hely. A magyar csapat a selejtezőben legutóbb Andorrát győzte le, Albánia pedig San Marinót. Az albán keret nem lesz teljes, ugyanis a csapat balhátvédje, Erjon Hoxhallari valamint a fizioterapeuta Arzen Voci is pozitív koronavírus tesztet produkált. Az érintettek jól vannak, de karanténba kerültek. Hoxhallari nem csak a magyarok elleni, de a keddi Lengyelország elleni mérkőzést is kénytelen kihagyni.

A szombati mérkőzés játékvezetője a spanyol Carlos del Cerro Grande lesz. A 45 éves szakember nem vezetett még mérkőzést egyik válogatottnak sem. Nemzetközi szinten a közelmúltban ő dirigálta a PSG - Manchester City BL csoportkörös összecsapást. Illetve az Európa-bajnokságon ő volt a finálé negyedik játékvezetője.