• 2024 04 26

Távozik a Huszti-Toldi páros a DVSC éléről

A Jeremiás Gergő-Dombi Tibor duó próbál szerencsét

Továbbra sem a türelmükről híresek az első osztályú klubok vezetői. Hiszen csütörtökön megszületett az idei szezon harmadik edzőváltása. Hiszen távozik a a Debreceni VSC labdarúgócsapatának szakmai stábja, azaz Huszti Szabolcs és Toldi Gábor.

Mindezt a klub honlapján jelentették be. Huszti Szabolcs az után ajánlotta fel lemondását, hogy a DVSC szerdán hosszabbítás után 2-1-re alulmaradt a másodosztályú Kecskeméti TE vendégeként a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyedik fordulójában, így nem jutott a tizenhat közé.
A szakember lemondását a klub vezetősége elfogadta, és így csütörtöktől Jeremiás Gergő, mint megbízott edző, továbbá Dombi Tibor, mint pályaedző készíti fel az együttest. Herczeg András szakmai tanácsadóként segíti a munkájukat.
A DVSC újoncként 10 mérkőzésen 9 pontot szerzett az OTP Bank Ligában és a tizedik helyen áll a tabellán.
Huszti februárban váltotta a debreceni kispadon Kondás Elemért, és a gárda már az ő irányításával jutott vissza az élvonalba. Mivel nem rendelkezett a megfelelő edzői képesítéssel, Toldi Gábor személyében segítőt is kineveztek vele együtt.

Huszit az idei szezonban a harmadik távozó tréner. Korábban a Mezőkövesd és az MTK kispadján is vezércsere történt. A Mezőkövesdhez érkező Supka Attilával két bajnoki nyert a csapat, de szerdán kiesett a Magyar Kupából. Az MTK Budapest megbízott trénere Teodoru Vaszilisz eddig egy pontot szerzett a csapatával és szintén kiesett a kupából, igaz a Kisvárda ellen kikapva.