• 2024 04 26

Ismét kikapott a DVTK Jegesmedvék

Vereség Nagymihályon

A DVTK Jegesmedvék egymást követő negyedik találkozóját vesztette el a szlovák jégkorongligában, miután szerdán 3-0-ra kikapott Nagymihályon.

A Jegesmedvék továbba is nehéz helyzetben vannak a rájátszás tekintetében újabb verseégük után. A tabella hetedik helyezettje a Mihalovce elosztotta a harmadok között a góljait. Az első harmad közepén Mihalik szerzett vezetést a házigazdáknak, a második felvonás elején Hickmott növelte az előny, majd a hajrában már az üres kapuba ütötte Southorn a harmadik találatot nyolc másodperccel a vége előtt. 

A miskolciak a tizedik, még éppen rájátszást érő helyen állnak, három ponttal előzve meg a Besztercebányát és birtokolva az utolsó még rájátszást érő pozíciót. 

A csapat vezetőedzője Dave Allison így értékelte a találkozót: "Az első harmadban sokkal jobb volt az ellenfél, szerencsénk volt, hogy csak egy gól volt a különbség húsz perc után. A második harmadra összeszedtük magunkat és feljavult a játékunk. A lehetőségeink megvoltak a gólszerzésre, még kettős emeberlőnyben is játszhattunk, viszont a létszámfölényes játékunk nagyon nem működött és kevés minőségi helyzetet tudtunk kialakítani. A következő napok feladata az lesz, hogy a játékosokkal leülve megbeszéljünk egy közös célt, amiért küzdhetünk csapatként. Előtérbe kell helyeznünk a csapat érdekét és el kell kezdenünk meccseket nyerni ennek érdekében. "

Folytatás pénteken a Trenycsény ellen, már hazai pályán, de szintén nézők nélkül.

Szlovák liga, alapszakasz: Dukla Michalovce (szlovák)-DVTK Jegesmedvék 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)