• 2024 04 20

Gól nélküli döntetlen Kisvárdán

Eseménytelen mérkőzéssel indult a tavaszi idény az TP Bank Ligában

A Kisvárda gól nélküli döntetlent játszott a vendég Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.

Bár a Ferencváros és a DVTK a hét közepén pótolta ősszel elmaradt mérkőzését, amin a bajnokság legnagyobb meglepetése született meg a borsodiak Üllői úti győzelmével, a Kisvárda-Mezőkövesd keleti derbi nyitotta a tavaszi idényt az OTP Bank Ligában. A két csapat a mezőnyben gyűrte egymást a mérkőzés nagy részében, helyzetek elvétve alakultak ki a kapuk előtt, így nem is lehetett más a végeredmény, mint a döntetlen. A csapatok számára csak az egy megszerzett pont jelenthetet pozitívumot, illetve a tudat, hogy ennél csak jobb lehet a folytatás. 

OTP Bank Liga, 17. forduló:
Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 0-0
Kisvárda, zárt kapuk mögött, v.: Berke
sárga lap: Ötvös (38.), Karabelov (62.), Bumba (70.), Ene (87.)

Kisvárda: Dombó - Melnyik, Ene, Ötvös (Jelena, 91.), Matheus - Karabelov, Simovic - Navratil (Sassá, 70.), Bumba, Horváth Z. (Cirkovic, 70.) - Camaj (Kovácsréti, 83.)

Mezőkövesd: Szappanos - Eperjesi, Neszterov, Katanec, Vadnai - Besirovic, Berecz, Cseri (Chrien, 70.) - Vutov (Kavtaradze, 50., Nagy D., 84.), Jurina, Martic