• 2024 04 19

Kikapott a Szeged a német bajnok otthonában

A vasárnapi, PSG elleni rangadó fáradsága látszott a csapaton

A vasárnapi bravúros győzelem után ma Németországban lépett fel kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésen a MOL-PICK Szeged, és nagy különbségű vereséget szenvedett.

A Szeged kezdte jobban a találkozót, 5-2-re is vezettek a Tisza-partiak. Ez egészen addig tartott, amig a német bajnok védekezése össze nem állt, attól kezdve ugyanis a magyarok már csak futottak az eredmény után, és a szünetre hat gólos hátrányba kerültek. A folytatásban sem találta a németek játékának ellenszerét a Pick, csak szorosabb félidőre futotta erejéből, ám a végén nagy különbségű vereséget szenvedett.

VELUX EHF Bajnokok Ligája, A csoport, 13. forduló:

FlensburgSG Flensburg-Handewitt-MOL-PICK Szeged 34-26 (17-11)
Flens-Aréna, 4355 néző. Vezette: Gubica, Milosevic (horvátok).
Flensburg: Buric – Steinhauser 3, Glandorf 3, Golla 2, Gottfridsson4, Johannessen 2,  Joendal 4. Csere: Bergerud (kapus), Heinl, Jurecki 6, Jeppson 4, Schöngert, Wanne 3/2, Zachariassen 3. Vezetőedző: Maik Machulla.
MOL-PICK Szeged: Mikler – Sostaric 1, Maqueda 1, Bombac 2, Bánhidi 3, Bodó 1, Källman 4. Csere: Alilovic (kapus), Sigurmannsson, Gaber 1, Canelas 5, Kaspárek 4, Henigman, Radivojevics 4/1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 10, ill. 12 perc
Hétméteres: 3/2,  ill. 4/1