• 2024 04 20

Újabb kisvárdai döntetlen

Hét gól nélküli félidő után volt eredményes a hazai csapat

Az Újpest kisvárdai vendégszereplésével kezdődött az OTP Bank Liga 15. fordulója, ahol nem bírtak egymással a tabellán harmadik házigazdák és a kieső helyet éppen elkerülő lila-fehérek..

Három forduló óta nem esett gól Kisvárda-mérkőzésén, és az Újpest elleni találkozón is sokáig úgy tűnt nem szakad meg ez a sorozat. A végig fölényben játszó hazaiak hiába alakítottak ki több helyzetet riválisuknál, ismét nem a góllövő cipőjükben futottak ki a pályára, dacára a helyzeteknek nem tudtak eredményesek lenni. Sőt a 85. percben hátrányba kerültek, Szakály szerzett vezetést a fővárosiaknak. Már érett a meglepetés, ám a kényszer meghozta a szerencsét hazai oldalon és Jelena egyenlíteni tudott a hosszabbítás első percében, amivel a Kisvárda negyedik döntetlenjét jegyezte zsinórban.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Kisvárda Master Good-Újpest FC 1-1 (0-0)
Kisvárda, zárt kapus, v.: Farkas
gólszerzők: Jelena (91.), illetve Szakály (85.)
sárga lap: Ene (41.), Zlicic (62.), illetve Antonov (33.), Kutrumpisz (41.), Csongvai (75.), Rafael (88.)

Kisvárda: Dombó - Melnyik, Ene, Rubus, Hej - Lucas, Cukalasz (Jelena, 90.) - Navratil (Zlicic, 56.), Bumba (Kovácsréti, 72.), Horváth Z. (Viana, 72.) - Camaj (Sassa, 56.)

Újpest FC: Banai - Pauljevic, Kutrumpisz, Rafael, Antonov (Szakály, 68.) - Csongvai, Onovo, Kastrati - Simon K. (Beridze, 58.), Tallo (Gigic (92.), Perosevic (Bacsa, 68.)

(fotó: kisvardafc.hu)