• 2021 05 12

Lőw Zsolt kimondta: a Paris Saint-Germain-t választotta

Magyar másodedző lesz Párizsban

Megszületett bennem a döntés és bejelentettem Lipcsében, hogy Párizsba akarok szerződni – mondta Lőw Zsolt a DIGI Sport reggeli műsorában. „Meghoztam a döntést, amelyben szakmai és családi szempontokat is figyelembe vettem. Ezt közöltem a lipcseiekkel, akik nehezen értették meg, hogy miért akarok Párizsba menni, hiszen 6 évig voltam a Red Bull alkalmazottja. Talán egy kis tüske is van bennük” – fogalmazott a Reggeli Startban a RB Leipzig jelenlegi másodedzője.


Forrás: http://www.digisport.hu/news/33374

A történet azonban még nincs lezárva, mert a szerződés jelenleg nincs aláírva, hiszen a két klub tárgyal egymással, mivel Lőw Zsoltnak még élő szerződése van a Red Bull cégcsoporttal. A korábbi magyar válogatott játékos azt is elárulta, hogy a már két hete zajló egyeztetések közben felajánlották neki a RB New York és RB Leipzig vezetőedzői posztját, de visszamehetett volna Salzburgba is. Lőw Zsolt bízik abban, hogy még a héten végleges döntés születik a sorsáról.

Amúgy itthon csak belepillantott az ausztrálok elleni válogatott meccsbe, hiszen itthoni pihenése inkább a családjáról szól. A világbajnokságon is csak a számára érdekesebb mérkőzéseket nézi meg, a szakmát most pihenteti, hiszen fel kell töltődnie a következő szezonra.