• 2024 04 23

A Honvéd volt a legeredményesebb

Taekwondo ob Nagykátán

A vasárnap, Nagykátán rendezett országos bajnokságon megvédte címét a Honvéd, valamint átadták az év legjobbjainak járó elismeréseket.

Az idei ob-t a Tornádó szervezésében a Nagykátai Sportcsarnokban rendezték vasárnap. A gyermek, kadet, junior és felnőtt kategóriában a legjobb hazai versenyzők mérték össze tudásukat. A legeredményesebb a klubok között a Honvéd volt, a Tájfunt és a Hwarangdót megelőzve.

A verseny alatt adták át az év legjobbjainak járó díjakat. A felnőttek között Patakfalvy Luca, a junioroknál Berei Béla, a kadeteknél (év reménysége) Molnár Bendegúz, a parastaekwondósok között D. Kiss Zoltán lett a legjobb. További különdíjakkal ismerték el a fiatal edzők munkáját. A bejegyzés alatt álló alapítvány, A magyar taekwondo utánpótlásáért alapítvány kiválasztott öt olyan fiatal edzőt, akik a pályájuk elején járnak, de az elmúlt legfeljebb tizenkét évben aktívak, és hazai, valamint nemzetközi szinten is versenyeztetnek az egyesületeiken keresztül. A díjat idén Szarka Tímea (BHSE), Vágó Kitti (Tornádó SE), Szegedi Norbert (UTE), Varga Viktor (Sirius SE.) és Horváth Bálint (Tájfun SE.) kapta.