• 2024 03 19

Kubatov Gábort négy évre újraválasztották az FTC elnökének

Papírforma

A Ferencvárosi Torna Club szerda délelőtti tisztújító közgyűlését követő elnökségi ülésen újraválasztották Kubatov Gábor klubelnököt.

Az FTC tájékoztatása szerint a klub népligeti kézilabdacsarnokában a tisztújító közgyűlésen arról döntöttek, kik legyenek az elnökségi tagok. Kilenc jelöltre - Bácskai János, Kökény Beatrix, Kubatov Gábor, Nyíri Zoltán, Rákosi Gyula, Rékasi Tibor, Rieb György, Sike András és Springer Miklós - lehetett szavazni, valamennyi elnökségi tagjelölt megkapta a megválasztásához szükséges szavazatot, így elnökségi tag lett.
A korábbi alelnököt, Kocsis Mátét saját kérésére nem jelölték a választáson, helyére az FTC főtámogatója, a Magyar Telekom vezérigazgatója, Rékasi Tibor került a vezetésbe.
A délelőtti közgyűlés után az újonnan megválasztott elnökségi tagok titkos szavazással újabb négy évre Kubatov Gábort választották meg a Ferencvárosi Torna Club elnökének. Kubatov Gábor javaslatára pedig Nyíri Zoltán eddigi operatív igazgatót a klub ügyvezető alelnökének választották.